Conferència-debat: Joves, canvi social i ruptura generacional

Conferència-debat: Joves, canvi social i ruptura generacional
Barcelona
Dijous, 15/12/2016

Serà un punt de trobada entre investigadors/ores i agents socials per generar una diagnosi compartida de l'impacte de les transformacions socials sobre la joventut. Es realitzarà el 15 de desembre, a Barcelona.

La precarietat, la incertesa i la vulnerabilitat són conceptes associats exclusivament a la joventut? Què passa quan aquests trets queden vinculats a una generació malgrat deixar de ser jove? Com afectarà el context actual d'austeritat a les futures generacions de joves? Amb la voluntat de promoure una reflexió global sobre el futur de la societat que es trobaran i construiran les generacions joves, i posar a l'agenda política aquest debat, la Direcció General de Joventut organitza el Seminari "Joves, canvi social i ruptura generacional".

El seminari acadèmic tindrà lloc els dies 14 i 15 de desembre amb la participació de setanta investigadors/ores d'arreu d'Europa. L'acte de clausura del seminari serà aquesta conferència-debat, que tindrà lloc el 15 de desembre, a la seu de la Direcció General de Joventut, a Barcelona.

Ja pots consultar el programa de la conferència i fer la inscripció.

La conferència està oberta tant als professionals de joventut, com als i a les agents socials i polítics, als investigadors/ores i a la ciutadania en general.

Data: 

Dijous 15 des

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Direcció General de Joventut
Correu electrònic de l'organitzador: 
-