Conferència per a la intervenció socioeducativa de la prevenció de la violència de gènere

La conferència s'emmarca dins dels actes del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones. Font: Unsplash.
Vic
Dimecres, 21/11/2018

DIXIT organitza aquesta xerrada que tractarà la violència de gènere a partir de la intervenció socioeducativa.

El proper dimecres 21 de novembre, DIXIT Vic organitza la conferència ‘Reflexions i estratègies per a una intervenció socioeducativa de la prevenció de la violència de gènere situada, no heterosexista i interseccional’.

L’objectiu de la conferència és reflexionar sobre la intervenció socioeducativa i comunitària en la prevenció de la violència de gènere des d’una perspectiva que no divideixi els sexes en masculí /femení i aportar metodologies i estratègies per donar solució al problema.

Desiré Rodrigo, sociòloga especialitzada en gènere, famílies i polítiques socials, exposarà com s’aborda la violència de gènere des de la perspectiva de gèneres i la sexualitat i presentarà i analitzarà diferents experiències d’intervenció.

Desiré és cofundadora i coordinadora de projectes a Lo Relacional un col·lectiu que catalitza les relacions i les pràctiques que transiten entre l’educació, la creació cultural i la dinamització comunitària.

Per assistir a la conferència cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dimecres 21 nov

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
dixit.vic@uvic.cat
Organitzador: 
DIXIT Vic