Conferències dins la 2a Setmana Universitària de l’economia social

L’objectiu d’aquestes tres conferències és abordar el paper de la governaçna i la innovació en les entitats d’economia social. Font: Unsplash.
Dilluns, 08/03/2021 fins Divendres, 12/03/2021
(En línia)

Del 8 al 12 de març, la Càtedra d’Economia Social del Tecnocampus organitza l’esdeveniment en línia.

Del proper dilluns 8 de març fins el divendres 12 de març, la Càtedra d’Economia Social del Tecnocampus organitza un seguit de conferències dins la 2a Setmana Universitària de l’economia social.

L’objectiu d’aquestes tres conferències és abordar el paper de la governaçna i la innovació en les entitats d’economia social. L’esdeveniment està emmarcat dins la segona setmana universitària de l’economia social organitzada per la ‘RED ENUIES’ (Red Interuniversitaria de Centros e Institutos de Investigación en Economía Social) i CIRIEC-Espanya.

La primera sessió parlarà sobre com anar cap a un model de governança democràtica, amb Albert Vidal, director gerent de la Fundació Maresme. La segona conferència, el mateix 8 de març, Ferran Esteve, responsable d’innovació a Oxfam Intermón, parlarà sobre la gestió de la innovació en una entitat no lucrativa a través d’un exemple pràctic.

La darrera sessió, el 12 de març, tractarà la gestió de la innovació en una entitat de l’economia social amb el cas de Suara Cooperativa. Aquesta anirà a càrrec de Jordi Picas, director d’innovació i relacions públiques institucionals de la cooperativa.

Per participar en les conferències, cal accedir a través de l’enllaç.

Data: 

Dilluns 08 març

Hora: 

10:15

Organitzador: 
Aracoop
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@aracoop.coop