Confrontant la privatització de la guerra i la seguretat

L'objectiu és conscienciar sobre la creixent participació d’actors privats en contextos de guerra i conflicte. Font: NOVACT.
Barcelona
Dijous, 22/11/2018 fins Divendres, 23/11/2018

El 22 i 23 de novembre, NOVACT organitza aquesta jornada a la Universitat de Barcelona.

Els propers 22 i 23 de novembre, l’Institut Internacional per l’Acció No Violenta (NOVACT) organitza la conferència ‘Confrontant la privatització de la guerra i la seguretat’.

L’objectiu principal és conscienciar sobre la creixent participació d’actors privats en contextos de guerra i conflicte.

La conferència està dirigida a organitzacions de la societat civil i les seves respectives xarxes, experts que treballin en temes de seguretat, pau i conflictes i tothom que hi estigui interessat en el procés de privatització de la guerra i la seguretat, conflictes armats, ocupacions i seguretat regional.

La jornada pretén crear noves narratives sobre la seguretat pública basades en l’exercici dels drets i llibertats i desenvolupar la creació d’un hub internacional multidisciplinari per confrontar la privatització de la guerra i de la seguretat.

A la sessió del 22 de novembre es tractaran temes com la presència i l'impacte dels actors militars i de seguretat privats en contextos de conflicte armat i l'ocupació en la regió del mediterrani o les estratègies i alternatives per a fer front a la privatització de la guerra i de la seguretat per garantir els drets humans.

Per assistir a la conferència, cal inscripció prèvia al correu electrònic: leticia@novact.org

Data: 

Dijous 22 nov

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
communication@novact.org
Organitzador: 
NOVACT