Crida de voluntaris i participants per la Marató de Jocs de Taula als casals d’estiu del Raval de Barcelona

 Font:
Dijous, 02/07/2020 fins Diumenge, 02/08/2020

Voleu ensenyar jocs de taula als infants i joves? Us agradaria jugar-hi? Participeu a la Marató de jocs de taula als casals d’estiu del Raval de Barcelona

La Xarxa de Suport Educatiu de Ciutat Vella i la xarxa veïnal Vecines en Red Ciutat Vella fan una crida de voluntaris i participants per portar a terme la Marató de Jocs de Taula dins les activitats d'estiu dels casals d'estiu del Raval de Barcelona.

Si hi esteu interessats, cal omplir i enviar el següent formulari

Les dates i l’horari de la Marató es decidiran en funció de la disponibilitat de les persones que s’apuntin a col·laborar.

S'ha previst una sessió de formació el divendres i d'altres en funció de les persones apuntades. Les entitats organitzadores contactaran amb les persones que han enviat el formulari omplert per concretar els horaris atenent a la seva disponibilitat.

Hi col·laboren les veïnes del barri, les Biblioteques i persones expertes en jocs de taula per fer que aquest recurs lúdic i formatiu arribi a força infants.

El funcionament serà el següent:

-En primer lloc: sessió de formació a principis de juliol per introduir-nos en els jocs de taula.

-En segon lloc, i segons la teva disponibilitat: assignació de dia i hora per participar per parelles en petites partides amb grups reduïts d’infants. Hi haurà sessions al juliol i a l’agost.

També han fet altres crides: T’agrada anar en bici? Et veus capaç d’ensenyar? Aquest estiu les veïnes del Raval ens estem organitzant per poder oferir un estiu enriquit als casals. Amb la col·laboració de moltes persones volem fer que anar en bicicleta sigui una realitat per als infants.

El funcionament serà el següent:

-En primer lloc: recollida de bicicletes. Si tens una bicicleta i la vols cedir, posa’t en contacte amb nosaltres mitjançant el correu educacioxarxasuport@gmail.com

-En segon lloc, i segons la teva disponibilitat, pots fer un cop de mà ensenyant a anar en bicicleta. Si vols col·laborar-hi, omple aquest formulari:

Es posaran en contacte amb tu per concretar.

Data: 

Dijous 02 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
La Xarxa de Suport Educatiu de Ciutat Vella i Vecines en Red Ciutat Vella
Correu electrònic de l'organitzador: 
educacioxarxasuport@gmail.com