Curs: ‘Com elaborar un pla de màrqueting digital’

L’objectiu de la jornada és aprendre els conceptes fonamentals sobre màrqueting turístic i comerç electrònic. Font: Unsplash.
El Prat de Llobregat
Dimecres, 15/05/2019 fins Dilluns, 15/07/2019

Del 15 de maig al 17 de juliol, l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza la formació al centre de promoció econòmica.

Del proper dimecres 15 de maig fins al dimecres 15 de juliol, l’Ajuntament del Prat de Llobregat organitza el curs: ‘Com elaborar un pla de màrqueting digital’.

L’objectiu de la jornada és aprendre els conceptes fonamentals sobre màrqueting turístic i comerç electrònic i ser capaç d’identificar els requisits essencials i característiques per a la venda a internet.

També es donarà a conèixer com rentabilitzar les possibilitats de la web, conèixer el màrqueting tradicional i la seva evolució i conèixer i aplicar les possibilitats que ofereix el màrqueting digital amb idees pràctiques.

El curs de 50 hores compta amb la col·laboració de la Fundació per la Formació i l’Estudi Paco Puerto de CCOO i està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i el Ministeri de treball, migracions i seguretat social.

El programa abordarà la comunicació digital i els mitjans digitals i els principals canals digitals per promoure la venda online.

També es donaran a conèixer les eines per a millorar els resultats de les accions d'e-màrqueting i l’assignació i organització de recursos disponibles per a la implementació de les activitats de l’e-màrqueting.

El curs és gratuït i per assistir, cal formalitzar la preinscripció a través del web.

Data: 

Dimecres 15 Maig

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
adfor@elprat.cat
Organitzador: 
Ajuntament del Prat de Llobregat