Curs de formació a Croàcia: “Liderant el Diàleg Intercultural en els projectes per promoure l’acceptació de la diversitat a la societat”

Imatge de moments del curs. Font: Fundació Catalunya Voluntària
Zadar
Diumenge, 28/08/2016

La Fundació Catalunya Voluntària se’n fa ressò d’un curs internacional per a 31 participants per a joves entre 18 i 35 anys.

"Leading the Intercultural Dialogue in our Projects for Better Acceptance of Diversity in Society" és el llarg títol del curs de formació que es durà a terme entre el 23 i el 31 d’octubre del 2016 a la ciutat de Zadar (Croàcia). El projecte, destinat a promoure la qualitat, la inclusió social i el diàleg intercultural en les comunitats locals, té l’objectiu de construir una societat més inclusiva i tolerant cap a la diversitat. El curs està organitzat per l'entitat Udruga Ostvarenje.

El curs, del qual se n’ha fet ressò la Fundació Catalunya Voluntària, estarà format per 31 participants de diferents països d’arreu d’Europa (Croàcia, Macedònia, Itàlia, República Txeca, Espanya, França, Grècia, Turquia, Bulgària i Eslovàquia). A la formació podran participar totes les persones residents a Catalunya que tinguin entre 18 i 35 anys. Un requisit és que actualment siguin, o hagin estat, membres d’entitats no lucratives i del Tercer Sector (voluntariat, assalariats/des...). També és necessari tenir un nivell mitjà d’anglès, la llengua oficial del curs.

Per participar, s’ha de completar la fitxa d’inscripció que es pot trobar a la pàgina web de la Fundació Catalunya Voluntària. Després s’ha d’enviar a comunicacio@catalunyavoluntaria.cat com més aviat millor, ja que hi ha un màxim de 3 places disponibles. Les persones seleccionades hauran de fer efectiu un pagament de quota de participació de 50€. La totalitat de les despeses d’allotjament, manutenció, materials i transport durant el curs estan cobertes per l’entitat organitzadora gràcies al suport del programa Erasmus+. La data límit d'inscripció és el 28 d'agost.

Data: 

Diumenge 28 ag

Hora: 

00:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@catalunyavoluntaria.cat
Organitzador: 
Fundació Catalunya Voluntària