Curs de Wordpress

Curs de Wordpress
Barcelona
Dilluns, 03/10/2016 fins Dilluns, 24/10/2016

El Convent de Sant Agustí ha programat pel mes d'octubre una formació sobre Wordpress. Durant la formació aprendreu a utilitzar extensions de posicionament SEO i a mantenir el lloc web.

Wordpress és un dels gestors de continguts més utilitzats per les entitats sense ànim de lucre. La seva facilitat d'ús, de manteniment i la potencialitat que té, l'han convertit en una eina indispensable per la comunicació de les entitats.

Aquesta formació es desenvoluparà entre el 3 i el 24 d'octubre i es farà cada dilluns, de les 17:00 fins les 21:00. Els i les alumnes coneixeran com instal·lar el gestor de continguts en un servidor remot i en un servidor propi. També coneixeran com publicar i gestionar continguts, escollir plantilles de disseny. Un dels aspectes més interessants de la formació, serà l'ús de les extensions. En aquest cas es profudnitzaràn en extensions sobre creació de galeries fotogràfiques, posicionament SEO, Google Analyitcs i creació de «sliders».

Els formadors seràn Odile Carabantes i Antonio Felices. La formació té un preu de 65,63€. Cal portar ordinador portàtil. Per apuntar-se a la formació cal inscriure's aquí.

Data: 

Dilluns 03 oct

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Convent Sant Agustí
Correu electrònic de l'organitzador: 
informacio@conventagusti.com