Curs: 'Fundraising: com captar fons per a entitats socials’

Màquina d'escriure amb paper on hi diu 'donations'. Font: Markus Winkler
Dimecres, 08/09/2021
(En línia)

La formació permetrà a l’alumnat adquirir continguts i habilitats necessàries per poder dissenyar i desenvolupar un pla de captació de recursos.

La Fundació Pere Tarrés organitza el curs 'Fundraising: com captar fons per a entitats socials’ destinat prioritàriament a persones treballadores, tant personal autònom com de l’administració pública. La data d’inici és el 8 de setembre i es durà a terme en la modalitat en línia. Es tracta d’una formació 100% subvencionada i compta amb un total de 25 hores lectives. La matrícula pot fer-se omplint el formulari que es troba en aquest enllaç.

La formació permetrà a l’alumnat millorar els coneixements i formació en l’àmbit de la captació de fons en el sector no lucratiu i adquirir continguts i habilitats necessàries per poder dissenyar i desenvolupar un pla de captació de recursos per a les entitats que representen. El curs compta amb 4 mòduls i combina la part teòrica com a marc referencial necessari, i la posada en pràctica d’exercicis i dinàmiques per assolir les habilitats i destreses requerides.

Data: 

Dimecres 08 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Pere Tarrés
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@peretarres.org