Curs: Món actual i independentisme

Manifestació demanant la independència. Font: Anticapitalistes.net
Barcelona
Dijous, 21/01/2016 fins Dijous, 07/04/2016

CIEMEN organitza una formació per explicar els actuals moviments d'independència que hi ha a diferents països i aprofundir sobre les seves causes històriques, polítiques i socials.

EL Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) ha organitzat una formació de 22 hores per parlar sobre el món actual i els moviments independentistes que proven d’aconseguir la creació d’un estat propi per als seus països.

Aquest curs del CIEMEN, que enguany arriba a la segona edició, ofereix alhora una introducció als conceptes teòrics més essencials, una panoràmica contemporània sobre aquests moviments des de l’inici del segle XXI fins a l’actualitat i l’estudi de diversos casos destacats dins d’Europa, el Pròxim Orient, Amèrica del Nord i Àfrica.

El curs està pensat per a un públic interessat a saber-ne més sobre la situació de l’independentisme al món. Per als estudiants universitaris, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya emetrà un certificat de formació. El preu general és de 180€ i de 140€ per a socis. L'inici del curs serà el dia 21 de gener i el mateix finalitzarà el dijous 7 d'abril. La franja horària de realització és de 18:30 a 20:30h.

Tothom qui estigui interessat podrà inscriure's fins el 19 de gener del 2016. Per més informació, es pot consultar el següent enllaç.

Data: 

Dijous 21 gen

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
secretaria@ciemen.cat
Organitzador: 
CIEMEN