Curs 'Simulació social'

 Font:
Barcelona
Dilluns, 11/02/2019 fins Dimecres, 20/02/2019

Aquest curs del Colpis vol donar a conèixer i apropar l'eina de la simulació social per al seu ús professional i pràctic.

La simulació social és la modelització mitjançant ordinadors del comportament de les persones. Així doncs, es "creen" éssers humans amb unes certes preferències, es descriuen uns processos socials (tan diversos com el racisme, el consum, les preferències polítiques o la veracitat sobre la informació), i es crea un entorn (virtual) on els individus actuen i es relacionen entre ells en base a les regles que hem definit.

Aquest curs vol donar a conèixer i apropar aquestes eines per al seu ús professional i pràctic, a l’hora d’entendre i construir dinàmiques i xarxes socials, i processar-les utilitzant tècniques computacionals (mitjançant el llenguatge R).

És imprescindible que els i les alumnes portin ordinador portàtil propi. Durant el curs s’assistirà a l’alumnat sobre la instal·lació del software necessari (gratuït).

Aquest curs tindrà lloc de l'11 al 20 de febrer de 2019, dilluns i dimecres, de 16 a 20h, al Colpis. El període de matriculació finalitza el 4 de febrer.

Vols bonificar-te aqust curs?

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durà a terme la gestió de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social per finançar el cost dels seus cursos, a través de Fundae. Es tracta d'un servei totalment gratuït. És imprescindible que les persones interessades facin saber al Col·legi a través del correu electrònic formació@colpis.cat la seva voluntat de bonificar-se el curs almenys 10 dies abans de l'inici d'aquest. [+]

Data: 

Dilluns 11 febr

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
formacio@colpis.cat
Organitzador: 
Colpis