Darrera sessió informativa Brigades de Solidaritat 2019

 Font:
Barcelona
Dijous, 02/05/2019

El proper 2 de maig a les 19h es durà a terme la darrera sessió informativa de les Brigades de Solidaritat 2019.

El proper dijous 2 de maig a les 19h, a la seu de CCOO (Via Laietana 16, Barcelona) tindrà lloc la darrera sessió informativa de les Brigades de Solidaritat 2019. Recorda que, per poder accedir al procés de selecció de les Brigades, és indispensable haver assistit a alguna de les xerrades que hem fet!

Les Brigades de Solidaritat, que organitzen l'Associació Catalana per la Pau (ACP) i la Fundació Pau i Solidaritat (FPS) s'entenen com un procés d'aprenentatge en la cultura de la solidaritat amb l'objectiu d'obtenir una visió més completa de la realitat que es viu en alguns dels països on treballem.

El projecte consta, d'una banda, d'un procés formatiu sobre el context internacional i algunes de les principals vulneracions dels drets humans; i, de l'altra, del desplaçament a diferents països (Colòmbia, Palestina, Mèxic o RD Congo), i del coneixement directe d'aquests per boca de les comunitats i organitzacions locals que ens acullen.

A la tornada, es genera un espai de trobada de totes les participants per tal de fer balanç de les experiències viscudes i donar l'oportunitat de continuar construint xarxes de solidaritat relacionades amb les realitats viscudes a cada país.

Des del 1995, més de 500 persones han format part d'aquest compromís de caràcter voluntari d'educació en la solidaritat.

Vine i informa't de com participar a les Brigades 2019. S'ha allargat el termini d'inscripcions fins el diumenge 5 de maig.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l'ACP a través del correu electrònic brigades@estiudesolidaritat.cat .

Data: 

Dijous 02 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
brigades@estiudesolidaritat.cat