Delta Birding Festival

La ciquena edició del Delta Birding Festival se celebra del 21 al 23 de setembre a MónNatura Delta.
Amposta
Divendres, 21/09/2018 fins Diumenge, 23/09/2018

La ciquena edició del Delta Birding Festival se celebra del 21 al 23 de setembre a MónNatura Delta de l'Ebre

Del 21, 22 i 23 de setembre torna el Delta Birding Festival, festival ornitològic que se celebra en el Delta de l'Ebre, un dels espais més significatius de la Mediterrània per l'ornitologia. El festival ofereix un ampli programa d'activitats amb conferències, cursos, tallers, sortides en vaixell, visites a alguna de les reserves integrals del Delta, concursos així com una gran fira de productes i serveis orientats a les persones ornitòlogues i per a totes aquelles que gaudeixen de la natura en general.

Delta Birding Festival, un dels festivals ornitològics que rep més visitants estrangers, dedica cada any el benefici econòmic de les entrades a projectes relacionats amb l'estudi i la conservació dels ocells. Enguany la recaptació es destinarà a l'estudi de les rutes migratòries de la tórtora comuna o europea, que de ser un dels ocells més abundants de les zones rurals de bona part d'Europa, s'està convertint en una espècie cada vegada més escassa i ja hi ha alguns estudis que indiquen que podria acabar extingint-se.

El festival és una iniciativa impulsada per ORYX, la botiga de l'amant de la natura, organitzada conjuntament amb l'Institut Català d'Ornitologia (ICO) i la Fundació Catalunya – la Pedrera (FCLP), entitats de reconegut prestigi dedicades a l'estudi i la conservació dels ocells i dels espais naturals.

Un gran nombre de persones voluntàries donen suport logístic al Festival. Es pot contactar amb l'organització contactant per telèfon amb l'ICO (93 458 78 93) o a través d'aquest formulari.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar la pàgina del Festival

Data: 

Divendres 21 set

Hora: 

05:00

Correu electrònic Organitzador: 
ico@ornitologia.org
Organitzador: 
Associació Institut Català d'Ornitologia