Diada de Sant Jordi al Raval

Cartell de la Diada de Sant Jordi al Raval 2014
Barcelona
Dimecres, 23/04/2014

Més de 80 entitats, centres educatius, artistes, comerciants i veïns del barri participaran a la festa de Sant Jordi de la Rambla del Raval. Enguany, la diada s'emmarca en les activitats del Raval Cultural.

El dia de Sant Jordi, 23 d'abril, la Rambla del Raval s'omplirà de parades. A més de les roses i els llibres, hi haurà altres protagonistes: les entitats del barri i el treball que desenvolupen. Així, les persones que passegin per la Rambla tindran la possibilitat de conèixer diferents entitats del barri, participar als tallers infantils i assistir a espectacles que reflectiran la riquesa cultural del Raval.

També hi podran intercanviar llibres i assistir a lectures de textos, presentacions de llibres, conta contes i un club de lectura, entre d'altres.

Les activitats no es limitaran a la Rambla del Raval. Les biblioteques del barri també se sumaran a la festa. Així, d'una banda, el Museu Marítim de Barcelona organitzarà traslladarà el servei de biblioteca a la zona de jardí de les seves instal·lacions, de la mà de la iniciativa "La Biblioteca baixa al jardí". D'altra banda, la Biblioteca de Catalunya oferirà visites guiades als seus espais, així com un conjunt de petits concerts en els quals participaran alumnes de l'Escola de Músics i JPC. Altres espais del barri, com la Sala Fènix i el Centre de Dia Mil·lenari també oferiran activitats a les seves instal·lacions.

Pots estar al dia de les novetats d'aquesta festa a les xarxes socials: Facebook, Instagram, Tumblr i l'etiqueta #santjordialraval al Twitter.

Data: 

Dimecres 23 abr

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
info@totraval.org