Docufòrum: ¡Alerta defensoras! Dones en lluita pels drets humans a Mesoamèrica

Les dones defensores comparteixen estratègies de resistència per fer front a la repressió i l'augment de la violació dels drets humans a la regió. Font: SUDS.
El Prat de Llobregat
Dilluns, 04/11/2019

El 4 de novembre, SUDS organitza la sessió al centre cívic Sant Jordi, El Prat del Llobregat.

El proper dilluns 4 de novembre a les 18.30 h, SUDS (Internacionalisme, Solidaritat i Feminisme) organitza el docufòrum ¡Alerta defensoras! Dones en lluita pels drets humans a Mesoamèrica.

L’objectiu del documental és mostrar com en la defensa dels drets humans i en les violències a les quals s’enfronten les dones per les seves activitats socials i polítiques hi ha un ‘component de gènere’.

Les dones defensores dels drets humans a Mesoamèrica comparteixen estratègies de resistència individual i col·lectiva per fer front a la repressió i l'augment de la violació dels drets humans a la regió.

El fòrum compta amb la participació d’Hermelinda Simón, directora de l’Associació de Dones Aq’abal, de Guatemala. Simón és una de les dones defensores que ha lluitat per mantenir el territori indígena fora de l’extractivisme d’empreses transnacionals i que lluita pels drets de les dones.

Data: 

Dilluns 04 nov

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
info@suds.cat
Organitzador: 
SUDS