Documental "Investigación Médica: Houston, tenemos un problema" a la UPF

Cartell del documental
Barcelona
Dijous, 11/05/2017

La ONG Salud por Derecho han produit aquest documental que pretén denunciar un model sanitari obsolet que no cobreix a molts col·lectius sense recursos.

El pròxim 11 de maig les ONG's Metges Sense Fronteres i Salud por Derecho presentaran el documental "Investigación Médica: Houston, tenemos un problema" a la Universitat Pompeu Fabra. En aquest documental, experts de tot el món aporten dades sobre la situació del sistema sanitari mundial. Per exemple, que una de cada tres persones no tenen accés a medicaments. Aquest reportatge pretén ser una eina per a la denúncia i visibilitació de les mancances del sistema de salut mundial, que oblida als més desfavorits i proposar alternatives per tal crear un sistema més sostenible i just.

Després de la projecció, Vanessa López, directora de Salut per Dret i Judit Rius, responsable a Estats Units de la Campanya d'Accés a Medicaments de Metges Sense Fronteres i Montserrat Pubill, metge expatriada de MSF, respondran les preguntes del públic i explicaran la seva visió.

Data: 

Dijous 11 Maig

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Salud por Derecho i Metges Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
saludporderecho@saludporderecho.org