Dones diverses, dones en situación de violencia masclista

Violencia gènere
Barcelona
Dijous, 20/11/2014

Des de l’Institut Català de les Dones es proposa una trobada de professionals per aprofundir en la intervenció amb dones, adolescents i nenes en situació de violència masclista.

A la trobada s’analitzarà la major vulnerabilitat de les dones amb diversitat funcional que pateixen aquestes violències, que les dones sense diversitats funcionals.

L’objectiu de la jornada és una posada en comú de les experiències, d’una banda, dels les professionals dels serveis que atenen situacions de violència masclista i, d’altra banda, dels i les professionals que treballen exclusivament amb persones amb discapacitat, per tal de poder establir un terreny comú i unes bases comunes per a una intervenció de qualitat.

La jornada està adreçada a professionals tant de l’àmbit d’atenció a les persones que pateixen violència masclista, com aquells professionals que treballen amb persones amb discapacitat, així com a personal de l’administració pública.

La jornada és gratuïta i es realitzarà en horari de matí, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. Per conèixer el programa de la sessió accediu aquí.

Data: 

Dijous 20 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Institut Català de les Dones
Correu electrònic de l'organitzador: 
icd@gencat.cat