‘El model d’energies renovables a Ponent. On estem i on anem?’

Bombeta encesa sobre un fons fosc. Font: Johannes Plenio
Lleida
Dissabte, 30/10/2021 fins Dissabte, 11/12/2021

Diverses entitats lleidatanes impulsem unes jornades per abordar el model de transició energètica respectuós amb el territori.

L’Ateneu Popular de Ponent, l’Associació Lleida per la Unesco, Ponent Coopera, la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida, Òmnium Cultural i Farmamundi organitzen, per aquest darrer trimestre del 2021, les jornades “El model d’energies renovables a Ponent. On estem i on anem?” en què es debatrà sobre el present i el futur de les energies renovables a Ponent. Tindran lloc els dies 30 d’octubre, 20 i 27 de novembre, 1 i 11 de desembre.

En total, seran 7 sessions que comptaran amb la participació d’una vintena de ponents i persones expertes en la matèria. L’objectiu principal és fer una radiografia de l’actual sistema energètic basat que parteix del consum de recursos fòssils, gestionat per criteris lucratius i que genera alts índexs de població en situació de pobresa energètica. Així mateix, també vol donar visibilitat a les alternatives existents i en construcció des de l’economia social i solidària.

Més informació i inscripcions.

Data: 

Dissabte 30 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Divereses entitats de Ponent
Correu electrònic de l'organitzador: 
-