El nou Reglament Europeu de Protecció de Dades

El logotip del Col·legi d'Economistes de Catalunya. Font: Col·legi d'Economistes de Catalunya
Barcelona
Dilluns, 06/02/2017

El Col·legi d’Economistes de Catalunya acollirà una sessió informativa sobre els canvis en les obligacions de les entitats que comptin amb dades personals.

La Comissió d’Organització i Sistema d’Informació del Col·legi d’Economistes de Catalunya, oferirà el 6 de febrer a Barcelona una sessió informativa sobre el nou Reglament Europeu de Protecció de Dades, una normativa d’interès per a totes les entitats que treballen amb dades personals.

El reglament europeu va entrar en vigor el maig de 2016 però s’aplicarà a partir del maig del 2018. Com actuar en aquest període de temps? Quines novetats presenta el nou reglament respecte l’actual Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPDE) del 1999?

Amb el canvi de normativa, hi ha noves mesures de seguretat a tenir en compte i obligacions sobre el dret d’informació o el consentiment exprés per al tractament de dades.

Montse Navarro, economista i advocada de Navarro Rimbau i Josep Maria Gallart, vicepresident de la Comissió d’Organització i Sistemes d’Informació, seran els ponents de l’acte.

Per inscriure’s-hi, cal omplir el formulari del web. L’entrada és lliure.

Més informació:

  • Data: 6 de febrer.
  • Hora: 18h.
  • Lloc: Col·legi d’Economistes de Catalunya (plaça Gal·la Placídia, 32, Barcelona).
  • Contacte: 93 416 16 04.
Data: 

Dilluns 06 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Comissió d’Organització i Sistema d’Informació del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
cec@coleconomistes.cat