El pensament islàmic descolonial, una eina contra la islamofòbia

Imatge de l'esdeveniment. Font: Espai Avinyó
Barcelona
Dimecres, 01/02/2017

L’Espai Avinyó obre un espai de diàleg amb Sirin Adlbi Sibai, politòloga i activista que respondrà a les preguntes d’Helios F. Garcés a l’Espai Francesca Bonnemaison.

L’Espai Avinyó organitza un diàleg sota el nom "El pensament islàmic descolonial, una eina contra la islamofòbia" a l’Espai Francesca Bonnemaison. L’acte comptarà amb la presència de Sirin Adlbi Sibai, politòloga i activista que acaba de publicar el llibre "La presó del feminisme, cap a un pensament islàmic descolonial". La seva obra s’inspira en els anomenats feminismes de la Tercera Onada i en el pensament islàmic del filòsof marroquí Taha Abderrahman, plantejant una crítica profunda als fonaments epistemològics dels discursos sobre dones, feminisme i islam.

L’acte tindrà format entrevista i serà conduït per Helios F. Garcés, col·laborador de diferents mitjans de comunicació. El diàleg tindrà lloc el dia 1 de febrer a les 18:30h i per assistir s’ha de realitzar la inscripció al següent enllaç. Per més informació sobre l'esdeveniment, pots fer clic aquí.

Data: 

Dimecres 01 febr

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Espai Avinyó
Correu electrònic de l'organitzador: 
espaiavinyo @bcn.cat