Elaboració del balanç social

El balanç social mesura l'impacte social i ambiental d'una empresa. Font: Xarxa d'Economia Solidària
Reus
Dijous, 02/03/2017

L’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció organitza una xerrada a la Universitat Rovira i Virgili per aprofundir en la rendició de comptes dins el sector de l’economia social.

La xerrada organitzada per l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció contextualitzarà l’eina del balanç social en el marc de l’economia social. Desglossarà els diversos indicadors i exposarà casos pràctics d’empreses que compten amb el balanç social com a instrument de gestió. El balanç social mesura l'impacte social, ambiental i de bon govern d'una entitat o empresa.

Les persones que assisteixin a la conferència, que tindrà lloc el 2 de març a les 12h a la Universitat Rovira i Virgili (URV), podran adquirir un exemplar del llibre “Guia tècnica per l’elaboració del balanç social” per 9 euros.

L’acte també l’impulsa la càtedra d’emprenedoria i creació d’empresa de la URV i la Facultat d’Economia i Empresa del mateix centre. Hi col·labora la Fundació Roca i Galès i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya.

Els ponents de la conferència són professors i representants d’algunes de les entitats organitzadores. És un acte obert a tothom, però cal inscriure’s-hi emplenant un formulari.

Més informació:

  • Data: 2 de març.
  • Hora: 12h.
  • Lloc: Sala de graus de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat Rovira i Virgili (Campus Bellisens, avinguda de la Universitat, 1, Reus).
  • Contacte: 93 416 16 04.
Data: 

Dijous 02 març

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@accid.org