Espectacle de dansa "Narinant" a La Mina

Narinant, del projecte Barris en Dansa. Foto de Tristán Pérez-Martín
Sant Adrià de Besòs
Dissabte, 07/02/2015

L'espectacle itinerant "Narinant" és el resultat del projecte Barris en dansa, que pretén fomentar i reforçar els vincles entre diferents barris i dinamitzar la xarxa social dels mateixos.

Persones de totes les edats i condicions i sense cap experiència prèvia, han pogut experimentar el que suposa expressar-se a través de la dansa contemporània de la mà del projecte Barris en Dansa, que s'ha desenvolupat a diversos barris de Barcelona i Sant Adrià de Besòs.

Impulsat i dirigit pel coreògraf Álvaro de la Peña, Barris en dansaestà pensat perquè persones de totes les edats, sense experiència en el món de la dansa i les arts escèniques, s'animin a participar-hi i a construir de forma col·laborativa un espectacle que compta amb la participació de persones de diferents barris de la ciutat de Barcelona i, en aquesta ocasió, també amb veïnat de Sant Adrià de Besòs.

Concretament, l'espectacle "Narinant" està creat als barris de Les Corts, La Sagrera, Besòs i La Mina. Així, s'han programat diferents representacions que van començar el passat 19 de desembre de 2014. El proper dissabte 7 de febrer arribarà a l'Espai Cultural Font de La Mina.

Data: 

Dissabte 07 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Barris en Dansa
Correu electrònic de l'organitzador: 
-