Festa de l'Associacionisme Jove

Festa de l'Associacionisme Jove Català
Barcelona
Dissabte, 11/06/2016 fins Diumenge, 12/06/2016

L'acte comptarà amb un sopar d'entitats juvenils i amb concerts del grup Quinteto Perversiones i el PD Porco Rosso oberts a tothom. Durant la festa s’entregaran la quinzena edició dels Premis de l'Associacionisme Jove Català.

El proper dissabte 11 de juny, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) organitza una nova edició de la Festa de l'Associacionisme Jove amb l'objectiu de crear un espai de trobada entre els membres de tot el teixit associatiu juvenil.

La festa començarà a les 20:30 amb el tradicional sopar d'entitats (si formeu part d'una entitat juvenil vinculada al CNJC us podeu inscriure abans del dimecres 8 de juny omplint el següent formulari!) i continuarà amb un concert del grup "Quinteto Perversiones" i del "PD Porco Rosso" obert a tothom.

Durant la festa s'entregaran els Premis de l'Associacionisme Jove Català, que enguany arriben a la 15a edició. Els guardons busquen reconèixer la tasca que fan les entitats juvenils i visibilitzar els seus projectes i trajectòries.

Data: 

Dissabte 11 juny

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Consel Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunciacio@cnjc.cat