Festa del Bàsquet Inclusiu

Festa del Bàsquet Inclusiu
Barcelona
Dissabte, 11/06/2016

El Torneig 3×3 està obert, sense distinció, a persones amb i sense problemes de salut mental, i fomenta així la inclusió social de les persones amb trastorn.

L'esport i la solidaritat es donen de la mà més que mai amb la 5a edició de la Festa del Bàsquet Inclusiu organitzat per la Federació Salut Mental Catalunya (SMC). El Torneig 3×3 està obert, sense distinció, a persones amb i sense problemes de salut mental, i fomenta així la inclusió social de les persones amb trastorn, alhora que sensibilitza sobre salut mental i els beneficis de la pràctica esportiva. Poden participar equips formats per qualsevol persona major de 14 anys.

El Torneig 3×3 és una iniciativa de la Federació Salut Mental Catalunya (SMC), en col·laboració amb altres entitats del món de la salut mental. Hi participen equips formats per persones membres de la xarxa de serveis de salut mental de Catalunya i per persones que no estan vinculades al món de la salut mental, amb la finalitat de generar un espai inclusiu i de contacte social.

El torneig forma part del Programa Esport i Salut de la Federació Salut Mental, on també es fan activitats de futbol sala o tennis, sempre amb l’objectiu de promoure el benestar físic, emocional i social de les persones que practiquen l’esport.

Data: 

Dissabte 11 juny

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Federació Salut Mental Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
federacio@salutmental.org