Festa final de l'Ultra Clean Marathon

Festa final de l'Ultra Clean Marathon
Barcelona
Dissabte, 11/05/2019

Dissabte 11 de maig torna l'Ultra Clean Marathon a Barcelona després d'una setmana d'esport i voluntariat ambiental contra els residus abandonats als espais naturals

Dissabte 11 de maig hi han programades múltiples activitats per a tots els públics al Moll de Marina de Barcelona per celebrar l'arribada de l'Ultra Clean Marathon.

Es pot participar a 16 punts de neteja dels espigons i platges de Barcelona, i a 20 tallers educatius i lúdics amb jocs de preguntes, creació d’objectes a partir de residus, espectacle de màgia i humor.

També es realitzaran 6 xerrades sobre l’impacte dels residus, la importància de les neteges de platges, el valor de l’economia circular, etc..

Hi haurà exposicions vinculades als residus, i a partir de les 14h s’alliberarà una espècie de fauna recuperada, de la mà de l’Ada Parellada.

Es recoma mirar detingudament el programa per saber a quines activitats es vol participar i saber com inscriure-s.

L'arribada vol ser una celebració per fomentar la conscienciació i la mobilització ciutadana, reduir residus en espais naturals i promoure mesures de conservació de la natura, al mateix temps que es busca el compromís de les persones que practiquen esport a la natura de que tinguin cura del medi ambient, tant a títol individual com en les competicions que s’hi organitzen, que han de ser sostenibles.

A més, en paral·lel a les activitats del Moll de Marina, també es pot implicar-se a l’etapa 7 del proper dissabte 11 de maig, recorrent tota l’etapa o últims 5 km en caiac o els últims 5 km corrent.

Les persones interessades a participar en aquesta etapa, o en les etapes prèvies, poden inscriure’us a través de la web! El preu per participant és de 5€. Tots els diners recaptats aniran destinats íntegrament a projectes d’entitats ambientals de cada etapa per on passa. Per a més informació consulteu el dossier de projectes beneficiaris.

Data: 

Dissabte 11 Maig

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@ultracleanmarathon.cat
Organitzador: 
Ultra Clean Marathon