Festa solidària amb l'Alzheimer al Parc de l'Estació del Nord

cartell
Barcelona
Dissabte, 29/09/2018

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Barcelona (AFAB) organitza la festa solidària "Somriures pel record" amb l'objectiu de recaptar fons per a les famílies amb algun membre amb Alzheimer.

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Barcelona (AFAB) té entre els seus objectius prioritaris sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la problemàtica que comporta l’Alzheimer i d’altres demències. Per fer-ho possible, amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer, cada setembre organitza una sèrie d’actes per apropar la malaltia i demanar el suport de la societat.

L'activitat central és la tradicional festa "somriures pel record", que tindrà lloc el dissabte 29 i que aquest any es trasllada al Parc de l’Estació del Nord per seguir gaudint de les actuacions i activitats per grans i petits.

Com cada any, es podrà gaudir de les actuacions de Zumba Fitness, Swing Maniacs, Bollywood Dancing Ganesh, 3 de trebol, el grup musical Manouche i 33 revolucions. A més, l'exèrcit d'Star Wars i la batucada faran una desfilada per cridar l'atenció.

Data: 

Dissabte 29 set

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
afab@afab-bcn.org
Organitzador: 
AFAB Associació de Familiars de malalts d'Alzheimer de Barcelona