Festival de jocs populars i tradicionals Què t'hi jugues?

Cartell del Festival de jocs populars i tradicionals Què t'hi jugues?
Dissabte, 17/11/2012

Dissabte 17 de novembre, tens l'oportunitat de tornar a jugar al carrer, tal com segurament feies de petit. L'associació cultural Xankikipugui organitza al Parc del Clot, Barcelona, la segona edició del Festival de jocs populars i tradicionals Què t'hi jugues?. amb l'objectiu de conservar i difondre els jocs tradicionals i populars catalans.

L'associació cultural Xankikipugui defensa el joc al carrer com una eina d'aprenentatge, socialització, patrimoni cultural dels pobles i espai de llibertat que s'ha transmès de forma espontània de generació en generació.

Per tal de reivindicar el dret de tots i totes a fer ús del carrer com a espai de joc i aprenentatge, l'any passat va organitzar la primera edició del Festival de jocs populars i tradicionals Què t'hi jugues?. Encoratjats per l'èxit de la primera experiència, enguany organitzen la segona edició del festival. Serà dissabte 17 de novembre, al Parc del Clot.

Mostrar, conservar i difondre els jocs tradicionals i populars catalans com una part important del patrimoni social i cultural és l'objectiu del festival, que, a més a més, vol crear un espai de trobada entre veïns i veïnes a partir dels jocs de carrer.

Enguany incorpora algunes novetats, com ara, una exposició de jocs tradicionals, que es podrà visitar a l'Orfeó Martinenc a partir del 10 de novembre. També faran una activitat de jocs i música, per al qual necessiten la col·laboració de tothom: cerquen cançons amb què jugaves saltant a la comba, picant de mans… per fer un recull. Si els vols donar un cop de mà et pots posar en contacte amb festivaldejocs[arrova]gmail.com.

Data: 

Dissabte 17 nov

Hora: 

10:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
festivaldejocs@gmail.com