Festival de l'Economia Social i Solidària rural

El 31 d'agost se celebra a Vallfogona del Ripollès el Festival d'Economia Social i Solidària Rural
Vallfogona del Ripollès
Dissabte, 31/08/2019

El 31 d'agost se celebra a Vallfogona del Ripollès el Festival d'Economia Social i Solidària Rural

La jornada neix amb la voluntat de fer visibles les iniciatives d’economia transformadora de la zona i crear un punt de trobada i intercooperacióentre tots els projectes participants.

El proper dissabte 31 d'agost, a Vallfogona de Ripollès, se celebra el primer Festival de l'Economia Social i Solidària Rural, organitzat per les Xarxes Locals de l'Economia Solidària de la Garrotxa i el Ripollès (XES).

L'ESS és aquella que posa les persones al centre de l'activitat econòmica, així com la cura i la interacció positiva i conscient amb l'entorn. Les iniciatives d¡economia social i solidària constitueixen un Mercat Social enxarxat i en constant intercooperació.
El Mercat Social és aquell que es va configurant a l'entorn de la producció ecològica i de proximitat, del comerç just i responsable, el consum conscient i un teixit de finances transformadores.

Durant la jornada es podran conèixer productores, artesanes, cooperatives de serveis c i entitats arrelades al territori: el col·lectiu de persones i projectes d’economies transformadores. A més a més es podrà participar a xerrades, com 'Reptes i sinèrgies entre Món rural i món urbà', o 'La nova pagesia a la Garrotxa i al Ripollès: relleu generacional en clau d’ESS', i exposicions com la de ‘Catalunya, Terra Cooperativa’.

Data: 

Dissabte 31 ag

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
ripolles@xes.cat
Organitzador: 
Resilience Earth