Fira d'entitats sobre voluntariat al món àrab

Joves darrere d'un dibuix que representa un avió
Barcelona
Dijous, 02/05/2019

L'organitza la Fundació Catalunya Voluntària en el marc del primer fòrum internacional sobre voluntariat en el món àrab.

La Fundació Catalunya Voluntària (FCV) convida totes les persones que estiguin interessades a dur a terme accions de voluntariat a la regió àrab a conèixer en profunditat les oportunitats que tenen al seu abast, així com a assistir al I Fòrum Internacional ‘Voluntariat en el món àrab – Reptes i oportunitats’, que també organitza.

A partir de la fira d'entitats es podran crear noves relacions entre organitzacions juvenils, joves, i organitzacions i institucions del món àrab. Pel que fa als joves i les joves voluntàries, l'esdeveniment permetrà participar en projectes en concordança amb els seus interessos i competències.

Per la seva banda, els i les líders d’ONG dels països àrabs tindran la possibilitat de conèixer representants de consells juvenils locals i nacionals i d’altres ONG catalanes. També podran reunir-se amb joves que vulguin fer activitats de voluntariat a la regió àrab i presentar el seu país i els projectes que estan duent a terme.

Pots tenir més informació consultant el programa d’activitats del Fòrum, i registrar-te a les activitats de la fira d’entitats completant el formulari en línia.

Data: 

Dijous 02 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
FCV
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@catalunyavoluntaria.cat