Firafest 2019

firafest 2019
Barcelona
Divendres, 21/06/2019

El proper divendres 21 de juny, de 17:00h a 20h, se celebra el Firafest, la festa d’estiu de Fundació Joia. Enguany tindrà lloc al costat de la Biblioteca del Poblenou, al carrer Joncar 25.

Podreu gaudir de diverses activitats lúdiques i creatives, gaudir d'un berenar gratuït, entrar en el sorteig d'una panera i d'unes entrades de teatre, participar en una dansa col·lectiva i passar-ho molt bé amb el concert final del grup 'Robin Surf'!

Professionals i persones usuàries de tots els serveis de Fundació Joia han preparat de manera conjunta un munt d'activitats, en les que podrà participar tothom que s'hi vulgui apropar.

L’acte està obert a tothom i les persones que hi participin podran rebre un berenar gratuït i entrar en el sorteig d'una panera i de dues entrades dobles pel teatre. El berenar i la panera estan cedits per quatre empreses patrocinadores: Pepsico, Calidad Pascual, Bonpreu i La Tavella. La Sala Beckett col·labora aquest any amb dues entrades dobles per a l'espectacle 'Amor Mundi'.

Com a cloenda d’activitats es realitzarà una dansa col·lectiva i com a tancament final del Firafest hi haurà un concert a càrrec del grup 'Robin Surf'.

Aquestes són les activitats de les que podràs gaudir:

Qui és Qui: Aprèn jugant sobre la salut mental. A través d'un joc, descobreix quines persones famoses tenen o han patit un trastorn de salut mental o patiment psicològic.

Photocall: Immortalitza aquest moment. Fes-te una fotografia amb persones especials i comparteix-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #FirafestJoia!

Mural gegant: Un cop de mà per la salut mental. Ajuda'ns a fer un mural col·lectiu on tots i totes posem el nostre granet de sorra per fer una creació artística!

Taller de malabars: Crea i juga amb els teus propis malabars. Participa en un taller de fabricació de pilotes de malabars i carioques i demostra les teves habilitats!

Concurs de còmic: Vota la teva vinyeta preferida d'entre totes les que s'han presentat al concurs.

Bitlles: Gaudeix jugant a aquest clàssic joc que encanta a grans i petits/es!

Espai Punt d'Informació i Berenar: Aquí et podràs informar de les activitats que hi haurà durant la tarda, t'explicaran què és la Fundació Joia, i podràs recollir el teu tiquet per recollir el berenar de manera gratuïta a partir de les 18h. Com cada any, diverses empreses responsables i compromeses han fet donacions de diversos productes per confeccionar el berenar, que preparen les persones usuàries dels serveis de la Fundació. Enguany aquestes empreses són Pepsico, Calidad Pascual i Bonpreu. Guarda't el tiquet del berenar, perquè conté un número per participar al sorteig d'una panera que cedeix La Tavella i de dues entrades dobles per a un espectacle a la Sala Beckett.

Per acabar la festa, apunta't a la Dansa Col·lectiva i gaudeix d'un concert musical a càrrec del grup 'Robin Surf'.

Recorda, el 21 de juny a les 17h al costat de la Biblioteca del Poblenou!

Data: 

Divendres 21 juny

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@fundaciojoia.org
Organitzador: 
Fundació Joia