FIRE!! 20a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona

FIRE!! 20a Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona
Barcelona
Dijous, 02/07/2015 fins Diumenge, 12/07/2015

Creat l'any 1995, FIRE!!, que llavors s'anomenava Mostra Lambda, va ser el primer festival de temàtica gai i lesbiana d'Espanya. Enguany arriba a la vintena edició.

Organitzada pel Casal Lambda, la Mostra FIRE!! celebra el seu 20 aniversari "amb una programació de luxe" i més de 10 activitats paral·leles, com ara projeccions a l'aire lliure, presentacions de llibres, concerts en directe, tallers de gènere i el Trans-Art-Cabaret. També ofereix un programa educatiu dedicat al bullying i l'homofòbia a les escoles.

El festival es realitzarà del 2 al 12 de juliol, a l'Institut Francès, Barcelona. Algunes activitats paral·leles tindran lloc ja des del 25 de juliol a diferents espais de Barcelona (FNAC Triangle, Pista Aurora, Sala Hiroshima, Sala Apolo i la Llibreria Calders), així com al Cinema Catalunya de Terrassa i el Cinema Truffaut de Girona.

La mostra s'adreça a "totes les persones interessades en els drets humans, el bon cinema, la música i altres expressions artístiques".

El Casal Lambda de Barcelona és un centre associatiu sense ànim de lucre que té com a objectiu la normalització del fet homosexual que des de 1976 ofereix a gais i a lesbianes un espai de trobada i orientació, i un centre d'informació i documentació sobre sexualitat dirigit a professionals i investigadors.

Data: 

Dijous 02 jul

Hora: 

20:30

Organitzador: 
Casal Lambda
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@lambdaweb.org