Formació: 'Certificat d’operacions auxiliars administratives i generals'

La formació dona les eines necessàries per fer servir programes informàtics per a la gestió de dades i fer tasques d'administració. Font: Fundesplai.
L'Hospitalet de Llobregat
Dilluns, 29/01/2024 fins Divendres, 26/07/2024

Aquest curs dona les eines necessàries per poder desenvolupar les tasques pròpies d'aquest lloc de feina.

Fundesplai posa en marxa aquesta formació per obtenir el certificat de professionalitat d'operacions auxiliars de serveis administratius i generals. El curs s'adreça especialment a les persones en situació d'atur i està subvencionat.

Els i les participants adquiriran coneixements per gestionar els documents i arxius propis del lloc de feina i fer servir els programes informàtics per a la gestió de dades. A més, es treballaran habilitats transversals, que es poden aplicar en altres llocs de feina o àmbits, com ara la comunicació oral i escrita.

Aquesta formació, de 470 hores de durada, es farà entre el 29 de gener i el 26 de juliol, de 15 a 20 h, al Club d'Esplai Bellvitge (L'Hospitalet de Llobregat). Per poder obtenir el certificat cal assistir al 75% d'hores de cada mòdul, aprovar les activitats i superar les pràctiques. Per poder participar-hi cal inscripció.

Data: 

Dilluns 29 gen

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Fundesplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@fundesplai.org