Formació ‘Natural Elements’

Formació de formadors ‘Natural Elements’
Rustavi
Dimecres, 11/04/2018 fins Divendres, 20/04/2018

Està destinada a persones formadores, treballadores i educadores juvenils, als quals els agradi treballar en connexió amb la natura.

La Fundació Catalunya Solidària organitza uns nous seminaris i cursos de formació adreçats a totes aquelles persones que vulguin aprendre d’una manera no reglada com implementar noves metodologies a les seves tasques diàries amb els joves, posant en comú les diverses bones pràctiques de treball i experiències tant a nivell personal com professional.

Les formacions formen part del programa Erasmus+ de la Comissió Europea i hi poden participar persones joves i adultes, treballadors i treballadores juvenils, socials, culturals o responsables de voluntariat, majors de 18 anys.

De l’11 al 20 d’abril a Rustavi (Geòrgia), s’hi durà a terme una formació que porta per títol Formació de formadors ‘Natural Elements’ per a persones formadores, treballadores i educadores juvenils, als quals els agradi treballar en connexió amb la natura i que vulguin millorar les seves competències de facilitació afegint elements especials al seu cos, ment, cor i esperit formador.

Més informació

Fitxa d’inscripció

Data: 

Dimecres 11 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Catalunya Voluntària
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@catalunyavoluntaria.cat