Formació: ‘Pautes per a l'elaboració d'informes integrals sobre discriminació a les ciutats‘

Formació: ‘Pautes per a l'elaboració d'informes integrals sobre discriminació a les ciutats‘.
Dijous, 03/12/2020
(En línia)

Una formació dirigida a membres d’entitats i personal d’administracions públiques que treballen en serveis d’igualtat i contra la discriminació.

Què entenem per discriminació? On i com es manifesta? Quines persones la pateixen i quines la duen a terme? L’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) organitza la formació en línia ‘Pautes per a l’elaboració d’informes integrals sobre la discriminació a les ciutats’, que té com a objectiu proporcionar eines per a l’elaboració d’informes integrals que recullin i analitzin dades per descriure de forma detallada l’estat de la discriminació en un territori.

La formació, que s’impartirà a través de la plataforma Zoom, va dirigida a personal i membres d’entitats i d’administracions públiques que treballen en serveis d’igualtat i contra la discriminació. La sessió anirà a càrrec del responsable d’investigació de l’IDHC, Karlos Castilla, jurista especialitzat en Dret Internacional dels Drets Humans i Discriminació.

La sessió es farà el proper 3 de desembre de 12:00 a 13:00 h i és gratuïta. Les places són limitades, amb un màxim de 40 persones. Per inscriure’s cal anar a aquest enllaç.

Data: 

Dijous 03 des

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
institut@idhc.org