Formació: 'Tècniques i recursos per a la selecció i captació de voluntaris'

La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) ofereix formacions a les entitats per millorar la captació de persones voluntàries. Font: FCVS
Dimarts, 13/02/2024 fins Dijous, 22/02/2024
(En línia)

Aprendre i practica habilitats per coordinar, captar i seleccionar persones voluntàries amb eficàcia és l'eix principal de la formació 'Tècniques i recursos per a la selecció i captació de voluntaris'.

La formació 'Tècniques i Recursos per a la Selecció i Captació de Voluntaris' de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) està pensada per a persones interessades en el món del voluntariat i sobretot per a les que exerceixen alguna tasca de coordinació de voluntariat. Es treballaran les habilitats necessàries per gestionar de manera eficient el voluntariat d’una entitat. Des dels rols i funcions de la coordinació del voluntariat fins a les tècniques per captar i seleccionar persones voluntàries. El curs ofereix una visió completa i pràctica de com enfortir l'equip de voluntariat.

Alguns dels aspectes que s'hi tractaran són la comunicació amb les persones voluntàries, la planificació de la captació i l’entrevista de selecció. Tot pensant en guanyar habilitats per atraure i retenir persones voluntàries motivades i compromeses.

El curs és virtual i es farà els dies 13, 15, 20 i 22 de febrer de 9.30 a 12.30 h. El preu és de quinze euros per a les entitats membres de la FCVS i de trenta per a les que no ho són. Cal fer la inscripció.

És un curs reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya. Per tenir dret al títol s’ha d’assistir al 80% del curs.

Podeu consultar més formacions al web de la FCVS.

Data: 

Dimarts 13 febr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat