Hackovid, inici de la fase tecnològica: del 6 al 12 d'abril

 Font:
Dilluns, 06/04/2020 fins Diumenge, 12/04/2020
(En línia)

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i la Fundació i2CAT, han iniciat la Hackovid, una hackató ciutadana per cobrir les necessitats socials relacionades amb la situació de confinament actual

Aquest confinament derivat de la situació d'emergència per la COVID-19, ha generat noves necessitats a la ciutadania i el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, en col·laboració amb la Fundació i2CAT, ha posat en marxa la Hackovid, una hackató ciutadana per a resoldre aquestes necessitats socials.

Hi poden participar tan la ciutadania com les comunitats TIC, amb especial èmfasi en les participants femenines, aportant solucions innovadores alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

Per a participar-hi s'ha de crear un grup de com a mínim 2 persones, fer la inscripció al web de la Hackovid emplenant el següent formulari. Caldrà presentar un servei web o app mòbil i aquestes informacions: Pitch de 3 minuts a YouTube presentant la solució, amb un llenguatge divulgatiu i amb visibilitat pública, a més dels següents requisits.

Premis: Les cinc solucions millor valorades optaran a premis de fins a 7.000 € en metàl·lic per continuar amb el desenvolupament i portar a terme la implementació de les solucions guanyadores. Aquests premis estan orientats a què els equips guanyadors puguin seguir desenvolupant la seva solució i impulsar-ne la implementació. Addicionalment el Digital Future Society atorgarà un premi especial de 5.000€ per a la millor solució adreçada a l’atenció dels col·lectius amb risc d’exclusió social. Tot i no classificar-se com un premi, des del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública s’identificaran aquelles solucions que puguin integrar-se com a servei dins de l’App del Confinament (Confinapp) que està impulsant.

Data: 

Dilluns 06 abr

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
suportgestio.tic@gencat.cat
Organitzador: 
Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya