II Taller pel Foment de l’equitat de gènere

II Taller pel Foment de l’equitat de gènere
Girona
Divendres, 27/09/2019

Potenciarà els processos necessaris per transformar les organitzacions i fer que l'equitat de gènere en els òrgans de govern i direcció sigui una realitat.

Pel divendres 27 de setembre, DDiPAS i La Confederació organitzen el II Taller pel Foment de l’equitat de gènere, emmarcat en un projecte més ampli que té per objectiu potenciar els processos necessaris per transformar les organitzacions i fer que l'equitat de gènere en els òrgans de govern i direcció sigui una realitat. Tindrà lloc a l’Hotel d’Entitats La Rutlla (Rutlla, 22) de Girona.

La formació, dirigida principalment a professionals i equips directius d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, es realitzarà de 12.00 a 14.00 hores i se centrarà en els aspectes clau, els punts forts i les oportunitats de millora per promoure l’equitat de gènere en les entitats socials, d’acord amb les quatre dimensions del canvi plantejades a la Guia per al foment de l’equitat de gènere a les organitzacions del Tercer Sector Social. La inscripció és obligatòria a través del següent formulari electrònic.

Programa

Data: 

Divendres 27 set

Hora: 

12:00

Correu electrònic Organitzador: 
secretaria@ddipas.org
Organitzador: 
DDiPAS