Exposició 'Magistrals' dels deu anys del Premi Setba

Fragment del cartell oficial de la inauguració de l'exposició 'Magistrals'. Font: Fundació Setba
Tàrrega
Dimecres, 01/12/2021 fins Dilluns, 03/01/2022

La Fundació Setba inaugura l'exposició 'Magistrals', una mostra de les obres guanyadores dels deu anys del Premi Setba destinat a artistes amb Discapacitat Intel·lectual.

En commemoració al Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, la Fundació Setba ha organitzat la inauguració de l'exposició 'Magistrals', una mostra de les obres guanyadores dels deu anys del Premi Setba destinat a artistes amb discapacitat intel·lectual. Se celebra el dimecres dia 1 de desembre, a les 11 h, a Tàrrega. L'acte culminarà amb la presentació del projecte de formació artística 'Magistrals', amb l'artista Jaime Súnico, amb l'objectiu de posar a l'abast de totes les entitats de Catalunya que treballen amb aquest col·lectiu.

A l’acte assistirà el Grup Alba, una associació de la qual hi pertany en Joel Garcia, artista guanyador del Premi Setba 2019. També intervindran la directora de la Fundació Setba, Cristina Sampere; la regidora d’Acció Social i Associativa, Igualtat i Salut, Maria Assumpta Pijuan; i l’alcaldessa de Tàrrega, Maria Alba Pijuan. És l'última parada d'un recorregut itinerant per tota Catalunya de l'exposició. Per inscriure's, cal omplir aquest formulari. L’exposició es podrà veure fins al 3 de gener de 2022.

Data: 

Dimecres 01 des

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Setba
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fundaciosetba.org