Inauguració de l'exposició (IN)VISIBLES del Projecte David

Una de les obres que seran exposades
Sant Boi de Llobregat
Dijous, 18/01/2018

Aquesta iniciativa porta ja un quart de segle acompanyant persones privades de llibertat, amb algun conflicte amb la justícia penal i penitenciària, i que es troben en situació de vulnerabilitat social.

(IN)VISIBLES és el nom de l'exposició commemorativa d'aquests 25 anys de trajectòria del Projecte David de la Fundació Marianao, a Sant Boi de Llobregat, un projecte que vol apropar a la societat la realitat de les persones preses i trencar l'estigma social que les envolta. És per això que organitza visites als centres penitenciaris.

D'altra banda, el projecte també ajuda aquestes persones en el seu procés de reinserció a partir de l'assessorament jurídic i de l'acompanyament socioeducatiu des d'una perspectiva integral.

L'exposició (IN)VISIBLES s'inaugurarà el dijous 18 de gener a les 18 hores a la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi i es podrà visitar fins al 28 de gener.

Es tracta d'una exposició col·lectiva que compta amb la participació d'una dotzena d'artistes de diferents disciplines que han treballat a partir de les cartes que dotze persones han enviat al projecte al llarg dels anys des de la presó. Són testimonis de primera mà que han inspirat la creació de les obres exposades i que busquen interpel·lar els i les visitants.

Data: 

Dijous 18 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Marianao