Interculturalitat, una resposta als rumors i estereotips

Estratègia BCN Antirumors
Barcelona
Dimecres, 11/06/2014 fins Dijous, 03/07/2014

Aquest curs antirumors es desenvoluparà durant el mes de juny i principis de juliol i es podrà realitzar en horari de matí o de tarda. La data límit per inscriure's-hi serà el 9 de juny.

El curs "Interculturalitat, una resposta als rumors i estereotips" s’articula al voltant de la reflexió sobre els conceptes de cultura, diversitat, estereotips, rumors i prejudicis. Ofereix eines per al treball, la gestió i el tractament d'estereotips i rumors sobre diversitat cultural.

La formació consistirà en quatre sessions que es desenvoluparan en dos torns: de matí el dijous 12, 19 i 26 de juny i 3 de juliol; i de tarda els dimecres 11, 18 i 25 de juny i 2 de juliol.

El curs anirà a càrrec del Centre d'Estudis Africans i Interculturals, D-Cas, La Xixa Teatre i l'Oficina tècnica de l'Estratègia BCN Antirumors. S'adreça a persones que tinguin intenció de col·laborar posteriorment en l'acció antirumors a la ciutat de Barcelona a través, per exemple, de la Xarxa BCN Antirumors.

La inscripció es podrà realitzar fins al 9 de juny emplenant aquest formulari. Per a més informació pots consultar el programa o posar-te en contacte amb antirumors@bcn.cat.

Data: 

Dimecres 11 juny

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
antirumors@bcn.cat