Jornada Alfons Banda: 'Com abordar el moment actual des de la cultura de pau i els drets humans?'

L’objectiu de la sessió és abordar preguntes com què ens espera en els propers temps o com és que el masclisme i el racisme es resisteixen a desaparèixer. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 22/02/2019

El 22 de febrer, Fundació per la Pau organitza aquesta sessió al CCCB.

El proper divendres 22 de febrer a les 19.00 h, Fundació per la Pau organitza la ‘Jornada Alfons Banda. Construint esperança en un temps inquietant. Com abordar el moment actual des de la cultura de pau i els drets humans?’.

L’objectiu de la sessió és abordar preguntes com què ens espera en els propers temps, si patirem una nova cursa armamentística o com és que el masclisme i el racisme es resisteixen a desaparèixer.

També es tractaran altres qüestions com per què creix la política de l’odi, si tindrem un món més militaritzat però menys segur i què podem fer davant la retallada de drets i llibertats que patim al país, a Europa i al món.

El debat comptarà amb les intervencions de David Fernàndez, periodista, activista i exdiputat, Judit Carrera, politòloga i directora general del CCCB, Antoni Gutiérrez-Rubí, assessor de comunicació i director d’Ideograma i Carme Colomina, periodista i analista en relacions internacionals.

Per assistir a l’esdeveniment, cal enviar un correu a l’adreça electrònica lverges@fundipau.org.

Data: 

Divendres 22 febr

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
lverges@fundipau.org
Organitzador: 
Fundipau