Jornada 'Com fer catifes de flors?'

Jornada 'Com fer catifes de flors?'.
Barcelona
Dissabte, 17/04/2021

Una sessió informativa i formativa per tal de fer pedagogia de la tradició catifaire.

Les catifes florals són una imatge icònica de la festa del Corpus, malgrat que també en podem veure en èpoques de l’any. Tanmateix, a Barcelona la tradició catifaire havia quedat pràcticament en l’oblit. La situació va començar a millorar l’any 2012 i, des de llavors, nous grups de catifaires s’han anat creant i treballen per recuperar la tradició als diferents barris de la ciutat.

Per això, l’Ajuntament de Barcelona, amb la complicitat de diverses entitats, organitza el proper 17 d’abril la jornada ‘Com fer catifes de flors?’ amb l’objectiu de fer pedagogia de la tradició catifaire i ensenyar la tècnica i el procés de fer catifes de flors. La jornada començarà a les 9.30 h i comptarà amb la participació dels Catifaires del Raval (Impulsem), de la Casa d’Oficis de l’Espectacle en viu de Barcelona Activa i de la Federació Catalana de Catifaires.

Per inscriure’s cal enviar un correu a culturapopularbcn@bcn.cat indicant nom, cognoms i correu. Es donarà preferència als col·lectius de la ciutat de Barcelona. La jornada també es podrà seguir en directe a través del Facebook de Cultura Popular Barcelona.

Data: 

Dissabte 17 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de diverses entitats
Correu electrònic de l'organitzador: 
culturapopularbcn@bcn.cat