Jornada "Converses sobre voluntariat"

 Font:
Barcelona
Dijous, 11/12/2014

La Fundació Ferrer i Guàrdia i el Moviment Laic i Progressista organitzen aquesta jornada que debatrà sobre el concepte i el model de voluntariat a la societat actual

Dins del marc de l’any de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat, la Fundació Ferrer i Guàrdia i el Moviment Laic i Progressista conviden a participar a la jornada "Converses sobre voluntariat" que tindrà lloc el proper 11 de desembre a l’Espai Ferrer i Guàrdia.

La jornada comptarà amb la participació de representants de diferents àmbits associatius: cultural, educatiu, europeista, juvenil, etc. Durant la sessió es debatrà sobre el concepte de voluntariat a la societat actual i sobre el model de voluntariat on aquest pren part i té capacitat de decidir sobre l’organització.

Entre els/les participants hi haurà Antoni Carné, president de l’Ens de l’Associació Comunicativa; Berta Mundó, Secretària General d’Esplais Catalans, Esplac; David Guàrdia, vicepresident del CNJC; i Joaquim Millán, Secretari General del Consell Català del Moviment Europeu, entre d'altres. La sessió inaugural comptarà també amb la participació del Sr. Carles Agustí, comissionat de participació de l’Ajuntament de Barcelona.

Data: 

Dijous 11 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Ferrer i Guàrdia
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@ferrerguardia.org