Jornada de promoció del patrimoni cultural i immaterial del Maresme

Fragment imatge cartell esdeveniment
Cabrils
Dissabte, 27/04/2019

En aquesta trobada oberta a tothom es presentaran les investigacions fetes per les entitats i hi haurà diverses activitats festives.

La XIII Trobada d’Entitats de Recerca Local i Comarcal del Maresme es farà al Centre Cívic La Fàbrica de les 9 a 19 hores, i portarà com a nom: 'El patrimoni cultural immaterial. El batec de la gent del Maresme'. Les entitats que es dediquen a investigar i estudiar la història i el patrimoni d'aquesta comarca donaran a conèixer la riquesa del seu patrimoni immaterial, promovent el respecte envers la diversitat cultural i la creativitat humana.

Alguns exemples de patrimoni cultural i immaterial són les festes i les representacions i rituals, com les festes majors, els castellers, els balls de gegants, els Tres Tombs, el Corpus, els tocs de campana i les llegendes i tradicions orals relacionades amb indrets topogràfics.

El programa de la jornada començarà amb una taula rodona a la qual seguirà un torn de ponències en què es presentaran investigacions de tota la comarca que han estat objecte d'estudi des de l'any passat.

A la plaça de l'Església es farà a la tarda una mostra de representacions de les diferents entitats de patrimoni cultural de Cabrils. Hi haurà tocs de campana, ball de gegants, les actuacions de dos grups corals, una representació teatral i una trobada solidària de grups de percussió. Pots consultar el programa complet.

Data: 

Dissabte 27 abr

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Diverses entitats