Jornada de voluntariat ambiental contra les espècies invasores

Voluntariat ambiental amb Depana el 26 de febrer (imatge: depana.org)
Gavà
Diumenge, 26/02/2017

Diumenge 26 de febrer Depana i SOS Delta convoquen a una jornada de voluntariat ambiental per la millora dels hàbitats, amb l'objectiu d'eliminar plantes exòtiques a una pineda de Gavà

Des de fa 7 anys Depana i SOS Delta fan campanya per la neteja de flora invasora a la pinda de la Pava, a Gavà.

Les entitats consideren aquesta zona com a prioritària per la restauració per diverses raons. D'una banda hi ha una considerable invasió de miraguà fals (Araujia sericifera), una planta enfiladissa. A més a més aquesta pineda és idèntica en valors naturals i adjacent a la pineda de la Maiola (protegida com a ZEPA i Xarxa natura 2000) però es va deixar sense protecció per interessos urbanístics; per això les entitats reivindiquen la seva conservació i una gestió específica.

La jornada està destinada a totes les persones interessades en fer voluntariat per la recuperació dels hàbitats, i consistirà en l'eliminació manual de plantes exòtiques, en particular el miraguà fals.

L'activitat es realitza diumenge, 26 de febrer, de 9:30 a 14h .

El punt de trobada és la parada origen del bus L94 a Ronda Universitat, Barcelona (veure línia) a les 8:55h*, o directament a la benzinera de la Pava (km 16 de l’autovia de Castelldefels, com arribar), cap a les 9:45h

Si pot ser, cal portar guants (tipus jardineria). Es prega confirmació d’assistència: info@depana.org / info@sosdeltallobregat.org (932104679 / 639150757) abans de divendres al migdia.

Data: 

Diumenge 26 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Depana
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@depana.org