Jornada de voluntariat:Tisorades a les espècies vegetals invasores del Delta del Llobregat, 7a edició

Els voluntaris ambientals en una jornada d'extracció d'espècies invasores al Delta del LLobregat (imatge:sosdeltallobregat.org)
Gavà
Dissabte, 14/02/2015

SOS Delta i Depana organitzen el proper dissabte 14 de febrer una jornada d'extracció d'espècies vegetals invasores, per protegir la biodiversitat a les pinedes de la Pava, a Gavà.

Les espècies exòtiques invasores són la segona causa a escala global de pèrdua de biodiversitat i aviat podrien passar al primer lloc. El delta del Llobregat té una problemàtica molt acusada, per això cal incidir en les zones que hem netejat.

S.O.S.Delta i Depana ja fa cinc anys fent campanyes d’eradicació de flora al·lòctona en la pineda de Gavà. Van escollir aquest sector com com a àrea prioritaria d’actuació per diverses raons:

Els detalls de l’activitat de voluntariat:

  • Quan? Dissabte, 14 de febrer, de 9-14h (aprox.)
  • On? Parada origen del bus L-94 a Ronda Universitat, Barcelona (veure línia) o directament a la benzinera de la Pava (km 16 de la’autovia de Castelldefels, com arribar), a les 9:45h
  • Activitat: Eliminació manual de plantes exòtiques (principalment el miraguà fals)
  • Organitzen: S.O.S. Delta del Llobregat i el Grup d’Acció Forestal de DEPANA.

Activitat gratuïta. Es prega confirmació: info@depana.org, info@sosdeltallobregat.org o Raúl (639150757) abans de divendres al migdia.

Depana i SOS Delta LLobregat us animem a que torneu a participar en una nova jornada de millora dels hàbitats!

Data: 

Dissabte 14 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
S.O.S. Delta de LLobregat
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@sosdeltallobregat.org