Jornada 'Ecofeminisme, una aposta per la vida'

 Font:
Mataró
Dissabte, 26/11/2022

Coop Maresme presenta la IV diagnosi de l'ESS a la comarca en una jornada centrada en l'ecofeminisme.

Ecofeminisme des de la perspectiva de la sobirania energètica, el dret col·lectiu a les cures i les economies comunitàries. Coop Maresme organitza una jornada per abordar aquestes qüestions juntament amb la IV diagnòsi de l'Economia Social i Solidària (ESS) a la comarca, elaborada per l'Esberla.

Una jornada per compartir, reflexionar i treballar des de la col·lectivitat i la comunitat. Un espai per repensar escenaris de futur que apostin per la vida davant l’acumulació de crisis capitalistes. Tindrà lloc el 26 de novembre a Can Fugarolas, Mataró, és una jornada d'accés gratuït i per participar-hi és necessari inscriure's al formulari habilitat.

La ponència inaugural, que durà per títol 'L'aposta feminista', anirà a càrrec de Blanca Bayàs, coautora de 'Propostes ecofeministes per repensar les ciutats. Camins públics i comunitaris' (ODG). La seguirà una taula rodona en la qual es debatran propostes público comunitàries per un Maresme ecofeminista i l'acompanyarà la presentació de la IV diagnosi de l'ESS amb la participació d'e-Plural, Alella Poble Cuidador i Núria Social. L'acte clourà amb un vermut musical.

Data: 

Dissabte 26 nov

Hora: 

09:30

Organitzador: 
CoopMaresme
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@coopmaresme.cat