Jornada: 'És possible un nou model de subvencions?'

Les associacions barcelonines estan convidades a participar en el procés de reflexió sobre quin seria un bon model de subvencions. Font: Consell d'Associacions de Barcelona
Dimarts, 28/03/2023
(En línia)

El tercer Congrés d'Associacions de Barcelona continua amb una nova jornada: es farà el dimarts 28 de març, en format en línia i es dedicarà al finançament de les entitats.

Amb el títol 'És possible un nou model de subvencions?', representants de les associacions de Barcelona compartiran el 28 de març models i estratègies alternatives de finançament per a les entitats. Les fonts de finançament protagonitzen la nova sessió del 3r Congrés d'Associacions de Barcelona, organitzada pel Consell d'Associacions de Barcelona (CAB).

Les associacions barcelonines estan convidades a participar en el procés de reflexió en diferents àmbits que planteja el Congrés. La recerca d'un nou model de subvencions és l'eix de la jornada del dia 28 entre les 17.30 i les 19.30 h. La directora de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia, Hungria Panadero, s'encarregarà de presentar la 'Diagnosi de les subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis 2022', com a tret de sortida del debat. A partir d'aquest document es farà una dinàmica per treballar les propostes que vagin sorgint fins a recollir les principals demandes del sector.

Hi poden participar les associacions de Barcelona i per fer-ho cal omplir el formulari d'inscripció. Les persones inscrites rebran l'enllaç per participar en la sessió en línia. Per a més informació sobre la sessió es pot consultar el web de l'organització.

A més de treballar el finançament, el 3r Congrés d'Associacions de Barcelona treballa sobre els models de voluntariat, els valors de l'associacionisme i l'acció comunitària i la transformació.

Data: 

Dimarts 28 març

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Consell d'Associacions de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
associacions@cab.cat