Jornades ‘Perspectiva de gènere a la didàctica de les ciències socials’

Jornades ‘Perspectiva de gènere a la didàctica de les ciències socials’
Barcelona
Divendres, 13/09/2019 fins Dissabte, 14/09/2019

Estan adreçades a facilitar una inclusió més transversal envers les perspectives feministes en el marc de la perspectiva de justícia global.

Per al proper 13 i 14 de setembre, l'Escola de Cultura de Pau (ECP) de la Universitat Autònoma de Barcelona organitza les jornades que porten per títol ‘Perspectiva de gènere a la didàctica de les ciències socials’. Tindran lloc a l’Associació de Mestres Rosa Sensat de Barcelona (Av. de les Drassanes, 3). El primer dia, l’horari serà de 16.30 a 20.30 hores, mentre els segon serà només en torn matinal, de 9.30 a 14.00. Hi participaran, entre d’altres, Sandra Muzzi, Mariona Massip, Laura Girau, Consuelo Díez, Elba Mansilla i Ana Villellas.

Aquestes jornades estan adreçades a facilitar una inclusió més transversal envers les perspectives feministes en el marc de la perspectiva de justícia global, dins dels materials didàctics de ciències socials. Aquest esdeveniment forma part del projecte ‘Entre Línies’, que pretén la transversalitat de valors, continguts i metodologies de l’educació per a la Justícia Global als materials didàctics. Les jornades compten amb la col·laboració de GREDICS i el suport de GRICCSO i l’Associació de Mestres Rosa.

Data: 

Divendres 13 set

Hora: 

09:30

Correu electrònic Organitzador: 
escolapau@uab.catescolapau@uab.cat
Organitzador: 
Escola de Cultura de Pau de la UAB