Jornades universitàries "Visions d'un Món Desigual: Producció i Consum de responsabilitat"

Font: apadrino.com
Barcelona
Dissabte, 07/01/2017 fins Dimarts, 07/03/2017

La Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, la Universitat de Lleida, la Universitat de Girona i la Universitat Pompeu Fabra organitzen unes jornades transversals sobre les situacions socioeconòmiques internacionals i la desigualtat.

Les Jornades 'Visions d’un Món Desigual: Producció i Consum de responsabilitat' tenen per objectiu tractar i debatre temes com els models de consum, les migracions, les guerres, colonitzacions, etc. des de l'òptica diferents països. Es revisen els motius del subdesenvolupament, es tracten les noves alternatives polítiques sorgides en els darrers anys, el tractament dels drets humans i es debaten nous plans i estratègies socioeconòmiques per construir un món més just i equitatiu. Aquestes Jornades se celebren transversalment a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, a la Universitat de Lleida, a la Universitat de Girona i a la Universitat Pompeu Fabra durant aquest mes de febrer.

A la UPF, on ja s'ha anunciat l'acte s'impartiran les següents sessions, de 15.00h a 18.00h, que permeten convalidar un crèdit:

  • Sessió 1 (dimarts 7 de febrer): Turisme sostenible amb Jordi Gascón
  • Sessió 2 (dimarts 17 de febrer): Drets humans i producció amb Albert Sales
  • Sessió 3 (dimarts 21 de febrer): Sobirania alimentària amb Esther Vivas
  • Sessió 4 (dimarts 28 de febrer): Economia de la desigualtat amb Xavier Coca
  • Sessió 5 (dimarts 7 de març): La producció, el consum i eficiència de l'energia amb Miquel Carrillo

A la UPF, el preu són 15 euros, o gratuït pels membres de la UPF Solidària, i es pot realitzar la inscripció adreçant-se a la universitat.

Data: 

Dissabte 07 gen

Hora: 

15:00

Organitzador: 
UPF Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
upfsolidaria@upf.edu